Kami telah mula beroperasi sejak tahun 2005 dan di dalam industri hosting, anda tidak akan dapat bertahan selama ini jika anda tidak memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan anda. Selain menyediakan server yang selamat dan pantas, kami juga amat menitikberatkan bahagian khidmat sokongan pelanggan. Jika anda inginkan perkhidmatan webhosting yang premium dengan harga bajet! Disinilah tempatnya. :)

Domain Name Murah

Harga domain kami adalah antara yang termurah di pasaran. Anda tidak akan dapat harga yang seperti kami tawarkan dari penyedia-penyedia domain antarabangsa.

99.9% Uptime Guarantee

Kami menawarkan jaminan 99.9% uptime pada semua plan hosting kami. Tidak kira ianya siang atau malam, anda pasti tenang kerana mengetahui website anda selamat di dalam jagaan kami.

90 Hari Jaminan Pulangan Wang

Kami turut menyediakan jaminan pulangan wang selama 90-hari, dimana dalam tempoh 90 hari selepas akaun anda diaktifkan, anda boleh mendapatkan semula wang anda jika anda tidak berpuashati dengan perkhidmatan kami.

Personal Support

Kami menyediakan khidmat sokongan yang pantas dan personal. Anda boleh menghubungi kami menerusi email, phone, sms atau whatsapp jika inginkan bantuan berkaitan hosting anda.

Premium Hosting Dengan Harga Bajet!

Khidmat hosting yang kami tawarkan sebenarnya adalah bertaraf premium. Namun, disebabkan kos operasi kami yang tidak begitu tinggi, maka kami dapat menawarkan harga bajet kepada pelanggan-pelanggan kami.

cPanel - Multi-Language Control Panel

Kami menyediakan panel kawalan yang mesra pengguna, iaitu cPanel bagi semua plan hosting kami.

Preinstalled Scripts

Skrip pra-install memudahkan anda untuk memasang skrip-skrip yang popular ke dalam website anda tanpa perlu kemahiran teknikal yang terlalu rumit. Sama ada anda ingin membuat blog, website ecommerce, forum dan sebagainya, ia hanya perlukan beberapa klik sahaja!